Just another WordPress.com site

(E) col·laboracions

Vivim en una societat que posa en crisi la importància de la creació artística, traduint-se en una escassa inversió en ella. Per això, apostem per l’autogestió i el micro-mecenatge per realitzar projectes artístics que siguin enriquidors per a tots.

Per fer viable econòmicament aquest projecte i alhora ser fidels als nostres principis (d’entendre l’art com a via de comunicació, d’intercanvi i, d’enriquiment col·lectiu) busquem la col·laboració de tota persona interessada.

 

Possibilitats de col·laboració:

Tens una casa on poder fer l’espectacle?

  1. Casa particular i un grup d’amics: si t’interessa obrir les portes de casa teva a un grup d’amics (necessitem un mínim de 10 persones de públic) nosaltres venim i actuem per  a vosaltres. Contacte amb nosaltres i parlem dels detalls.
  2. Casa particular per oferir: si tens una casa buida i t’agradaria que fos l’escenari d’aquesta peça teatral durant uns dies contacte també amb nosaltres. Parlarem condicions cara a cara per trobar acords.

A través del blog.

  1. Entra a l’apartat (H) Canal d’aportacions i opina sobre Cossos negres.

——————————————————————————————————————————————————

Viabilidad del proyecto

Vivimos en una sociedad que pone en crisis la importancia de la creación artística, reflejándose en una escasa inversión en ella. Por este motivo,  estamos comprometidas con la autogestión y el micromecenazgo para realizar proyectos artísticos que pueden resultar interesantes para todos.

Para hacer este proyecto viable económicamente y  ser fieles a nuestros principios (entender el arte como un medio de comunicación, intercambio y enriquecimiento colectivo) buscamos la colaboración de todas las personas interesadas.

Posibilidades de colaboración:

Tienes una casa para poder hacer el espectáculo?

  1. Casa particular i un grupo de amigos: Si te interesa abrir las puertas de tu casa a un grupo de amigos (necesitamos un mínimo de 10 personas de público) nosotras venimo i actuamos para vosotros. Contactanos y hablamos de los detalles.

  2. Casa particular para ofrecer: si tienes una casa vacía y te gustaría que fuese el escenário de esta pieza teatral durante unos días contacta con nosotras. Hablamos de las condiciones cara a cara para encontrar acuerdos.

A través del blog:

  1. Entra en el apartado (H) Canal d’aportacions y opina sobre Cossos negres

——————————————————————————————————————————————————

AGRAÏMENTS ESPECIALS

Vull donar les gràcies a totes les persones que ens estan ajudant a fer realitat aquest projecte. Persones que sé estau atents als nostres moviments, a les passes que dia rere dia fem. I en especial a les persones que ens estan ajudant directament cada setmana. Donar les gràcies a n’en Tolo, na Margalida, a na Mercè, a n’en Pere, a n’en Pau, a na Cati, a n’en Bernat, a na Chalava, a n’en Marco, a n’en Patricio, a na Bea, a n’Isaac, a n’en Santi… moltes gràcies per confiar amb nosaltres per alimentar-nos en tots els sentits. Gràcies a tots aquells i aquelles que estau presents. Als que vau assistir a la presentació donant la primera empenta al projecte.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s